2012-03-14 07:44:58• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Halak - Egy dolgos nap várja

Napi horoszkóp március 14.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Talán nem minden úgy alakult az utóbbi időben, ahogy azt eltervezte. Úgy látszik, ehhez mostanában hozzá kell szoknia. Eddze szívét lelkét az örökös változásokhoz, ami az elkövetkező években kísérője lesz! Még hasznára lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A nap élvezetessé is tehető, ha a hasznosságnál többet vár el magától. Kereken adjon ultimátumot a társának. Ne engedje, hogy levegőnek nézze. De a harcot fűszerezze a csábítás eszközeivel: ledér ruha, csábos mosoly…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az alkoholhoz hiába fordul: az nem oldja meg a problémáit. Persze minden a mérték: kis mértékben akár orvosságul is szolgálhat, amennyiben felszabadít. A lényeg, hogy a cselekvő- és ítélőképességét még ne veszítse el.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán csak most döbben rá arra, hogy hosszú hétvége előtt áll. A szokásos programoktól eltekintve talán a kikapcsolódásra is kellene gondolnia. Utazzon el valahová a családjával, ahol már régen jártak! Vegyen fürdőjegyet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Magába fordulós napja lehet. Vigyázzon, nehogy révedezése végül eltérítse fontos céljaitól. Ha túlságosan hagyja, hogy borongós hangulatai messze vigyék, akkor estére rengeteg teendője felhalmozódhat. Pedig estére már mulathatna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jobb, ha ma tartja magát a szigorú terveihez, és elfelejti a rögtönzésre való hajlamát. Túlságosan az ösztönei hajtanák, és ez ma nemigen jelent jót. Ne higgye, hogy mindenkit az érdek és a hátsó gondolatok vezérelnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap kedvez az ügyintézésnek, az aktív jövőtervezésnek. Sok halaszthatatlan ügye van, amit a közelgő ünnepek miatt összetorlódottan kell megoldania. Nagyon ügyes, menni fog! Sőt, a végén úgy alakul, hogy még másoknak is ön segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A társkapcsolat házában ma együtt áll a két szerencsebolygó: a legjobb alkalom a leánykérésre, vagy eljegyzésre. Ha ön a gyengébb nem tagja, akkor is tehet gyengéd megjegyzéseket. Ma mindenképp sikerre viheti kapcsolatát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap a kapcsolatápolás napja lehet. Talán ideje volna a munkahelyén komolyabb tárgyalásokba bocsátkoznia a főnökével. Vagy legalább is jeleznie a jelenlétét. A jó munkaerőt könnyebb nem észrevenni, mint a rosszat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A tavaszi vírusok könnyebben leveszik a lábáról, mint a téliek tették. Talán kicsit ki is merült a szervezete. Ne csak a gyógyszeres kezelésekben higgyen! Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, igyon gyógyteákat és keresse a napot!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Becsülje meg végre azt a személyt, aki megosztja önnel az életét. Ön hajlamos minden sötétségét, saját személyisége árnyoldalait kivetíteni a partnerére. Köszönje meg neki egy csokor virággal, hogy eltűri ezt öntől!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy dolgos nap várja, de már előre örül, hogy utána végre egy kis pihenésre van kilátása. Ha eddig nem tette volna, szervezzen kisebb utazást a hosszú hétvégére. Vagy hívja el barátait, rokonait egy látogatásra!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: